Concursul National „Mesajul meu antidrog” a ajuns la a XI-a editie, la Suceava


Intră acum și în grupul de

antidrog

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Suceava, structură teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog, lansează în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava, ediţia a XI-a a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog” cu tema „Colorează-ţi viaţa altfel … făra droguri!”, informează într-un comunicat de presă, Alin Botezatu, comisar de poliţie.

Potrivit sursei citate, concursul, ajuns în prezent la ediţia a XI-a, reprezintă un proiect sustenabil de tradiţie al Agenţiei Naţionale Antidrog, al Ministerului Educaţiei Naţionale şi Ministerului Tineretului şi Sportului, fiind un exemplu de bune practici în domeniul cooperării cu instituţiile reprezentative din mediul şcolar. Rezultatele obţinute până în prezent (la precedenta ediţie: locul II pe ţară la secţiunea „pagină web” pentru elevii Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi) ne încurajează să dăm continuitate acestui demers preventiv, care are caracterul unic de a conferi adolescenţilor încadraţi într-o formă de învăţământ o alternativă la consumul de droguri.

„Astfel, prin secţiunile propuse, încercăm să oferim tinerilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri. Secţiunile ediţiei a XI-a sunt: pagină web, film de scurt metraj, fotografie digitală, spot, eseu literar, arte vizuale şi sport”, se arată în documentul citat.


Intră acum și în grupul de