Halep, în sferturi la Miami, după o revenire spectaculoasă. Prima reacţie a Simonei


Intră acum și în grupul de

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Miami, după ce a câştigat cu 6-3, 7-5 meciul cu Flavia Pennetta. Imediat după meci, românca a declarat că dorinţa de a o învinge pe Pennetta, după cele trei meciuri consecutive pe care le pierduse înainte de jocul de marţi dimineaţă. În sferturi, Halep va juca cu americanca Sloane Stephens.

„A fost un meci foarte greu, am fost condusă cu 5-2 în setul al doilea, am fost foarte nervoasă, m-am certat şi am revenit în teren mult mai agresivă. Până la urmă am câştigat meciul şi sunt foarte fericită. Îmi aduc aminte meciul contra ei de la US Open, am fost dezamagită că am pierdut atunci. Mi-am dorit să joc din nou împotriva ei, am fost mult mai agresivă, am avut mai multă incredere”, a spus Halep.

simona halep

 

„Ea e o mare jucătoare, a luptat foarte mult în setul doi, dar şi eu am muncit din greu! Am jucat bine, dar au fost ceva emoţii la un moment dat şi în setul doi nu am lovit aşa cum ar fi trebuit. Eu vreau doar să fiu mai agresivă şi să lovesc cât mai adânc. Sunt foarte fericită că am câştigat. Am mai multă încredere în mine acum, cred în şansele mele”, a declarat la final Halep, pe terenul de joc.
Sursa: Prosport.ro

Intră acum și în grupul de