Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane critica opozitia ca mimeaza interesul pentru bunastarea poporului


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Ovidiu Iane a susţinut într-o declaraţie politică pe care a prezentat-o în Parlament că opinia publică este asaltată şi otrăvită zilnic de declaraţii prin care se doreşte să se arate că cei care sunt culpabili sunt alţii decât cei vinovaţi.

„În 2012, poporul român a spus „stop!” dictaturii lui Traian Băsescu și camarilei sale.

Democrația și-a spus cuvântul și a demonstrat încă o dată că locul acestor personaje este doar într-o eroare a istoriei”, a arătat Iane.

El a adăugat că însă, cum conceptul de democrație sau de stat de drept le este complet străin, fiind util doar în discursuri demagogice care ne arată doar că românii sunt considerați la nesfârșit o masă de manevră, compusă din indivizi cu un IQ cel puțin dubios, atât Traian Băsescu, cât și  „partidele” sale nu se opresc și nici nu vor să renunțe.

„Ipocrizia a devenit starea de fapt a acestor așa-ziși oameni politici care nu mai au nicio limită. Zilnic, opinia publică este de-a dreptul asaltată și otrăvită de tot felul de declarații prin care se dorește să se arate că exact ceea ce au făcut ei cade în culpa altora, „vinovați” doar pentru că au eliberat românii de cea mai gravă perioadă din 1989 încoace”, a spus Iane.

Deputatul sucevean a menţionat că peste noapte, în toate aceste personaje, s-au trezit interesul față de popor, grija față de bunăstarea lui și sentimentul răspunderii ce le-a fost complet străin ani și ani de zile.

„Înțeleg că singura dumneavoastră preocupare este aceea de a demonstra că sunteți cei mai buni și cei mai cinstiți, însă, doamnelor și domnilor ce vă considerați opoziția politică a acestei țări, vă aflați într-o mare eroare și tot ceea ce faceți nu reprezintă un boicot la adresa noastră, a puterii, ci la adresa românilor. Iar pentru aceasta, sunteți de condamnat”, a mai declarat social-democratul care consideră că sub blana oii pe care au îmbrăcat-o, sunt, de fapt, aceiași.

ovidiu iane 1

„Lupi feroci, fără niciun respect și nicio considerație la adresa celor care nu vă mai vor și care au arătat acest lucru și continuă să îl arate!”, a subliniat Iane.

În calitatea pe care o deține, ca reprezentant al zeci de mii de români în Parlament, a transmis acestora că este timpul să se oprească şi să-şi reconsidere rolul, „acceptând odată pentru totdeauna că românii nu sunt ”prostimea” dumneavoastră și că nu v-ați aflat și nu vă aflați, unii dintre dumneavoastră, în pozițiile pe care le-ați deținut sau pe care dețineți pentru propriile scopuri, ci pentru cetățenii României”.


Intră acum și în grupul de