Baisanu: „PSD, alaturi de UNPR si PC hacuiesc tot ce se poate hacui la nivel legislativ”


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu, deputat, liderul PNL Suceava:

Un lucru regretabil in Parlament, PSD alaturi de UNPR si PC isi fac de cap si au uitat toate promisiunile din campanie si hacuiesc tot ce se poate hacui la nivel legislativ. Promisiunile s-au transformat in acte periculoase pentru societate, de subminare a intereselor cetatenilor.

Cat am fost prefect, munceam non-stop in comisiile de punere in posesie a oamenilor cu terenurile pe care le detineau inainte de perioada comunista. Acum avem un an de cand prefecturile stau si someaza. Nu se mai intampla nimic si toti care meritau sa fie proprietari nu sunt. Suceava are 450.000 de ha in zona de munte si sunt cam 10 % care ar trebui sa treaca la privati. Nu se mai face nimic si aceasta mare lucrare a PSD pregateste un mare tun.

Daca predecesorii comunisti le-au luat terenurile oamenilor, neocomunistii-socialistii nu depun nici un efort pentru a le da inapoi oamenilor. Am auzit cum vorbesc taranii ca nu-si mai pun oua sub closca ca va trebui sa plateasca taxe si nu face gaina cat taxa.

Daca nu mai avem bani pentru sanatate si pentru copiii nostri si intabulari si agricultura, oare PSD-istii nu cred ca ar fi normal sa nu mai fie bani nici pentru justitie? Cred asta si ii pun pe romani sa ia trenul sa mearga la zeci de km ca sa isi caute dreptatea. PNL nu voteaza defiintarea instantelor de judecata.

E obligatia noastra sa punem motiune de cenzura pentru toate magariile pe care PSD le face si speram sa avem in curand si majoritatea necesara, cu parlamentari PSD sau PC care inteleg ca interesul lor e sa slujeasca cetateanul si nu pe mosierii rosii.

E tragi-comic ce se petrece la Primaria Suceava, unde primarul, al carui nume nu il pronunt, nu face ce trebuie sa faca. Daca as continua proiectele lui Lungu, daca as ajunge primar ar insemna sa stau degeaba pentru ca e singurul proiect pe care l-a dus la final cu brio. Ar trebui sa continui sa distrug ce au facut altii: sport, drumurile care nu mai sunt asfaltate, sa distrug Termica si tot asa.

Daca nu fac nimic si tot ma impinge cineva de la spate, de ce sa nu distrug? Asa se face ca sucevenii nu au apa calda si caldura. Ca la CFR-unele ziare dau apa calda, altele nu dau apa calda. Depinde de macaz. Dl Lungu, chiar daca ziarele spun ca sunteti erou, va spun ca nu curge apa calda la robinete. Ioane, lasa-ne, ca e inacceptabil.”


Intră acum și în grupul de