CJ Suceava: Doua proiecte ce vizau domeniul public si privat al judetului, eliminate de pe ordinea de zi la cererea PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Două proiecte de hotărâre ce vizau concesionarea unor bunuri din domeniul public şi privat al judeţului Suceava au fost eliminate la debutul şedinţei CJ Suceava de miercuri la cererea liderului de grup al consilierilor judeţeni PDL, Vasile Ilie.

Vasile Ilie a declarat că la întâlnirea preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, cu liderii de grup, care se organizează înaintea şedinţelor CJ Suceava, a atras atenţia că există două proiecte de hotărâre ce vizează domeniul public şi privat al judeţului care nu respectau legalitatea.

La sesizarea acestuia s-a convenit eliminarea celor două proiecte de pe ordinea de zi.

vasile ilie 2

„În discuţia cu preşedintele CJ am reiterat cererea ca preşedintele Consiliului Judeţean să producă o strategie cu privire la domeniul public şi privat al judeţului şi să ia şi măsuri pentru că unele bunuri, între care clădiri, se degradează şi consumă şi bani”, a spus Vasile Ilie.

El a mai declarat că prezentarea unei strategii în ceea ce priveşte domeniul public şi privat al judeţului este necesară mai ales că apar cereri ce vizează domeniul public şi privat al judeţului şi nu sunt în concordanţă cu legea.

Unul dintre proiectele eliminate de pe ordinea de zi viza concesionarea pe 49 de ani a unui imobil ce conţine patru spaţii pe strada Ştefan cel Mare din Rădăuţi în vederea amenajării unui depozit de produse fitosanitare şi a unui magazin de vânzare a acestora, cu preţul de pornire a licitaţiei de la o redevenţă lunară de 317 euro.

Celălalt proiect prevedea închirierea unei suprafeţe de 250 de mp de teren în municipiul Fălticeni în vederea amplasării unei construcţii provizorii, cu preţul minim de pornire a licitaţiei de 0,25 lei/mp/lună.


Intră acum și în grupul de