Cea mai sexy politiciana din Romania se afla intr-o vizita de lucru in Iran. Imagini de colectie cu Steliana Miron!


Intră acum și în grupul de

Senatoarea Vasilica Steliana Miron, votată în media ca fiind cea mai sexy femeie politician, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în Iran.

Obişnuită să atragă atenţia de fiecare dată când apare în spaţiul public prin silueta armonioasă şi prin vestimentaţia aleasă, de această dată, politiciana a ales o ţinută adecvată pentru o femeie aflată într-o ţară islamică. Senatoarea nu a ezitat, şi, conform tradiţiei musulmane, şi-a acoperit părul cu un voal, decolteul, dar şi picioarele.

Luni, 28 aprilie, prima zi în Iran, Steliana Miron a postat pe facebook următorul mesaj: “Delegația Senatului României a fost primită de Dr. Mohamad Mehdi Zahedi, președintele grupului de prietenie Iran – România, fost ministru pentru știință și tehnică între 2005 și 2009. Mă bucură foarte mult că relațiile Româno-Iraniene beneficiază de aportul diplomației parlamentare. În întrevederea pe care am avut-o cu omologii noștri iranieni am discutat despre relansarea relațiilor bilaterale și despre o mai bună cooperare și colaborare la nivel economic între cele două state. Le mulțumesc colegilor noștri din Orientul Mijlociu pentru o primire foarte călduroasă”.

Pe aceeaşi reţea de socializare, o zi mai târziu, senatoarea a postat o serie de fotografii realizate în capitala Iranului, la Teheran, acolo unde a avut ocazia să viziteze două dintre cele mai impunătoare palate – Muzeul Saad Abad şi Palatul Mellat.

 


Intră acum și în grupul de