Cea mai sexy politiciana din Romania se afla intr-o vizita de lucru in Iran. Imagini de colectie cu Steliana Miron!

Senatoarea Vasilica Steliana Miron, votată în media ca fiind cea mai sexy femeie politician, se află zilele acestea într-o vizită de lucru în Iran.

Obişnuită să atragă atenţia de fiecare dată când apare în spaţiul public prin silueta armonioasă şi prin vestimentaţia aleasă, de această dată, politiciana a ales o ţinută adecvată pentru o femeie aflată într-o ţară islamică. Senatoarea nu a ezitat, şi, conform tradiţiei musulmane, şi-a acoperit părul cu un voal, decolteul, dar şi picioarele.

Luni, 28 aprilie, prima zi în Iran, Steliana Miron a postat pe facebook următorul mesaj: “Delegația Senatului României a fost primită de Dr. Mohamad Mehdi Zahedi, președintele grupului de prietenie Iran – România, fost ministru pentru știință și tehnică între 2005 și 2009. Mă bucură foarte mult că relațiile Româno-Iraniene beneficiază de aportul diplomației parlamentare. În întrevederea pe care am avut-o cu omologii noștri iranieni am discutat despre relansarea relațiilor bilaterale și despre o mai bună cooperare și colaborare la nivel economic între cele două state. Le mulțumesc colegilor noștri din Orientul Mijlociu pentru o primire foarte călduroasă”.

Pe aceeaşi reţea de socializare, o zi mai târziu, senatoarea a postat o serie de fotografii realizate în capitala Iranului, la Teheran, acolo unde a avut ocazia să viziteze două dintre cele mai impunătoare palate – Muzeul Saad Abad şi Palatul Mellat.