Alexandru Băișanu: ” Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credinţa creştin ortodoxă”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, duminică, în cadrul unei întâlniri electorale avute cu activul partidului în sala mare a Casei Culturii din Suceava, unde au fost peste 800 de persoane că prin afişele PSD cu mănăstirea Voroneţ, social democraţii încearcă să pună ştampila PSD pe credinţa creştin-ortodoxă, pe Dumnezeu şi pe Biserică și că acest lucru va trebui taxat usturător.

Alexandru Băişanu a spus că el, ca bucovinean şi creştin-ortodox, nu poate concepe ca PSD să-şi pună ştampila pe credinţă, Dumnezeu şi Biserică, arătând că PSD a amplasat afişe electorale cu sigla partidului aplicată peste mănăstirea Voroneţ.

„Îi spun lui Victor Ponta: Jos labele de pe credinţa creştin ortodoxă şi de pe bisericile şi mănăstirile Bucovinei!”, a spus Băişanu.

P5039293

El a arătat că prin acţiunile de acest tip PSD arată că este un partid disperat care căută prin orice fel de mijloace să câștige voturile oamenilor.

„PSD e un partid disperat. A ajuns acolo unde e datorită nouă, care am fost corecţi. Pierzând cel mai puternic aliat îşi dă seama că e singur cu doi păduchi: UNPR şi PC”, a mai spus liderul PNL Suceava.

El a adăugat că fiind în data de 4 mai, poate numi „patru mai comunişti decât Stalin”, enumerându-i pe Victor Ponta, Liviu Dragnea, Ilie Sârbu şi Daniel Constantin.

Liderul PNL Suceava a mai arătat că la alegerile europarlamentare ar trebui să iasă la vot cât mai mulţi români pentru ca europarlamentarii aleşi să reprezinte România şi nu Ungaria şi s-a întrebat cum se poate să fii mândru că eşti român având ministru al Culturii un ungur.

Mai tîrziu, într-o conferinţă de presă, deputatul Alexandru Băişanu a spus că prin declaraţia sa în ceea ce priveşte ministrul Culturii a expus o poziţie personală, iar preşedintele PNL, Crin Antonescu, a arătat că acesta nu a exprimat poziţia oficială a partidului.

 


Intră acum și în grupul de