Balan: „Noi nu ne-am permis niciodata sa folosim simbolurile sacre in campania electorala”


Intră acum și în grupul de

Ioan Balan, deputat, presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL:

„Acel afis mare, panou, din Suceava, unde apare <<Mandri ca suntem romani>>  si faptul ca acolo este expus un simbol, Voronetul din Bucovina. Va spun o zicere a unui om din colegiu: <<In Bucovina, Dumnezeu e Dumnezeu si dracul e drac>>. Parafrazand asta dupa ce m-am uitat la afis am zis ca Voronet e Voronet si e albastru, iar PSD e PSD si e rosu si niciodata aceste lucruri nu se amesteca cum nu se amesteca nici primele.

Noi insa suntem mandri ca suntem bucovineni si ne aducem aminte de proiectele si programele initiate de Gheorghe Flutur in judet. Noi nu ne-am permis niciodata sa folosim simbolurile sacre in campania electorala. Am o problema cu faptul ca simbolurile Bucovinei sunt folosite in campania electorala.

Mai vad pe afise ca USL traieste. Am facut o analogie intre faptul ca alianta USL e declarata moarta la Bucuresti, dar la nivel de Suceava ne bantuie ca un zombie, prin prezenta USL al nivelul conducerilor decsentralizate.

Am informatii ca premierul va veni sa inaugureze soseaua de centura a Sucevei si m-am gandit la momentul cu inundatiile din sudul tarii cand nu s-a scos apa din case ca sa poata prinde premierul Ponta niste apa cu barcuta sa. Oare e posibil la Suceava ca soseaua sa nu fie terminata pentru a putea fi folosita in campanie pe post de propaganda electorala?

Ne ingrijoreaza ca totul la Suceava e vazut prin prisma votului si din punct de vedere electoral. Sper ca dupa inchiderea campaniei macar un tronson din soseaua de centura sa fie dat circulatiei si odata cu prezidentialele sa aiba parte Suceava de ea. Le amintesc sucevenilor ca pe 25 mai pot da votul PDL si asa au siguranta ca vor trimite un sucevean in PE, pot da votul PSD si sigur o trimit pe nevasta lui Ponta sau PNL si sigur o trimit pe nevasta lui Crin in PE”.


Intră acum și în grupul de