Onofrei: Daca PSD se lauda cu crestere economica si absorbtie de fonduri europene, de ce se imprumuta cu doua milioane de euro pe ora?


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat al partidului pentru Parlamentul European, a declarat, joi, că mediul de afaceri este în prezent într-o situaţie disperată din cauza politicilor guvernamentale ale USL, luate de PSD împreună cu PNL când cele două partide guvernau împreună.

„România, astăzi, se împrumută cu două milioane de euro pe oră, iar Victor Ponta spunea că niciodată nu se va împrumuta decât pentru investiţii şi nu pentru consum. Astăzi nu vedem nicio investiţie. Totul e blocat”, a spus prim vicepreşedintele PDL Suceava.

orest onofrei 3

Orest Onofrei a exprimat o întrebare a întreprinzătorilor care nu înţeleg de ce nu sunt bani pentru investiţii.

„Dacă există creştere economică şi dacă există aşa o mare absorbţie de fonduri europene cum se laudă Guvernul, iar mediul de afaceri nu beneficiază de nimic din acestea, întrebarea întreprinzătorilor este: Unde sunt banii?”, a spus Onofrei.

El a subliniat că această întrebare este cu atât mai justificată cu cât Guvernul condus de Victor Ponta a impus 35 de noi taxe şi impozite, dar şi că s-a împrumutat cu 14 miliarde de euro doar de la începutul acestui an.

„Banii împrumutaţi până acum, 14 miliarde de euro, sunt ca ţara să supravieţuiască şi nu ca să se dezvolte”, a mai spus Orest Onofrei.


Intră acum și în grupul de