Consilierul judetean Dan Ioan Cusnir a purtat la sedinta CJ un tricou cu mesajul „Imi este rusine cu presedintele tarii mele”


Intră acum și în grupul de

 „Îmi este ruşine cu preşedintele ţării mele” a fost mesajul de pe tricoul pe care consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, l-a purtat vineri, la şedinţa Consiliului Judeţean Suceava.

Acţiunea lui Cuşnir nu a fost comentată nici de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor şi nici de ceilalţi consilieri judeţeni prezenţi.

Cuşnir, care este şi vicepreşedinte PSD Suceava, a declarat că poartă acest tricou pentru că nu are nici un motiv să fie mândru de preşedintele ţării. “Daţi-mi un motiv pentru care să fiu mândru de preşedintele ţării mele”, a spus vicepreşedintele PSD Suceava.

cusnir

Întrebat de ce a ales ca astăzi să poarte acest tricou, el a răspuns că i-a venit rândul. „Mai aveam un tricou, alb cu un măr otrăvit pe el, dar era la spălat”, a spus Cuşnir.

În urmă cu o săptămână, Elena Udrea a postat pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată „Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP”. Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă.

 Astfel, Traian Băsescu apare îmbrăcat în pantaloni albi, pantofi sport şi un tricou alb cu sigla PMP şi cu mesajul „Vote for PMP”, alături de soţia sa, Maria Băsescu, purtând la rândul său un tricou cu sigla PMP şi cu inscripţia „Made me do it”, precum şi de mai mulţi lideri şi candidaţi ai partidului, între care Elena Udrea, Cristian Preda, toţi având tricouri albe cu sigla PMP.

basescu, udrea, maria basescu


Intră acum și în grupul de