Cătălin Predoiu, candidatul PDL pentru Palatul Cotroceni a fost in mare formă


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, candidat al partidului la Președinția României s-a declarat mâhnit de faptul că premierul țării Victor Ponta lansează jigniri în serie la adresa femeilor din politică şi i-a cerut să-şi roage soţia să-l educe în acest sens, pentru a nu mai gresi pe viitor.

Cătălin Predoiu a spus că, pe lângă infantilism şi lipsă de responsabilitate, premierul Victor Ponta lansează jigniri în serie. „Şi astăzi (sâmbătă-n.n.) a mai jignit o dată. Două doamne. Nu are importanţă cine sunt. Îi spun direct lui Victor Ponta. Domnule Ponta, rugaţi-o pe soţia dumneavoastră să vă educe”, a mai spus Predoiu.

El a arătat că Ponta a jignit două doamne din politică şi că trebuie să înveţe cum se vorbeşte cu o doamnă.

Balan, Predoiu, Flutur, Orest la suceava

„Domnule Ponta, apelaţi la soţia dumneavoastră să vă înveţe cum trebuie să vorbiţi cu o doamnă, dacă nu a făcut-o până acum”, a mai spus Predoiu.

PDL-istii sunt incurajați să facă performanță pe 25 mai

 

Prim vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a mai declarat, sâmbătă, că PDL şi-a recăpătat capacitatea de luptă politică, electorală, de organizare şi le-a cerut militanţilor partidului să nu plece urechea la cei care vor să-i demobilizeze.

Predoiu a spus că s-a întâlnit cu membri şi simpatizanţi ai PDL la Vatra Dornei, la Rădăuţi sau la Suceava şi că este încrezător că partidul este puternic.

„Această armată va trece peste PSD şi va aduce alt viitor pentru România. Dacă vom reuşi, şi vom reuşi, să ridicăm puterea noastră politică şi capacitatea de luptă politică la nivelul Sucevei la toate celelalte organizaţii, atunci vom fi foarte curând la guvernare”, a subliniat Cătălin Predoiu.

El a mai declarat că partidul şi-a recăpătat capacitatea de organizare şi de luptă politică şi a cerut membrilor să nu se lase manipulaţi de cei care vor să-i demobilizeze.

„Acest partid şi-a recăpătat capacitatea de organizare, şi-a recăpătat capacitatea de luptă politică, electorală, şi-a recăpătat capacitatea de guvernare şi mărturie stau toate loviturile politice pe care PDL şi nu alt partid le-a aplicat USL şi astăzi USD. Fiţi încrezători şi nu plecaţi urechea la cei care vor să vă demobilizeze. Este singura armă care le-a mai rămas”, a conchis candidatul PDL pentru preșesdinția României.


Intră acum și în grupul de