Baisanu multumeste primarilor PDL pentru lupta impotriva stangii si spune ca primarii PSD sunt nemultumiti de Ponta


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a transmis, joi, un mesaj de mulţumire primarilor PDL pentru relaţia foarte bună pe care o are, mai ales că aceştia au experienţă privind lupta împotriva stângii.

El a spus că face referire în special la primarii PDL care au părăsit PNL odată cu Gheorghe Flutur, dar care în sufletul lor au rămas liberali.

baisanu, zmau, doroftei, nita

„Parte comunistă a partidului în care au intrat nu le-a afectat atitudinea”, a spus Băişanu.

Liderul PNL Suceava a mai declarat că a vorbit şi cu primari PSD care i-au spus că guvernarea Ponta nu le-a adus nimic.

„Am vorbit cu primari PSD care mi-au spus că în guvernarea Ponta nu au primit nimic de la Guvern. Nici un leu nu a intrat în Bucovina”, a spus liderul PNL Suceava care susţine că pentru actualii guvernanţi nu contează decât Oltenia şi „miticii”, iar „în rest, pârjol”.

„Toţi primarii din Suceava sunt cocoşaţi de datorii şi au visteria primăriei goală. De doi ani nu se mai întâmplă nimic în judeţ”, a spus Băişanu.

El s-a întrebat cum poate fi mândru că este român cu un guvern care a uitat de Bucovina.

Băişanu a mai spus că liderii PSD vin în Bucovina să se dea cu bărcuţa, sau să fie atinşi ca Sfintele Moaşte la Putna, iar apoi, timp de patru ani spun „Pa, Bucovina!”.

„Ne laudă în campanie, iar apoi consideră că Bucovina e la capătul Uniunii Europene şi nu merită să fie băgată în seamă”, a mai declarat Băişanu.

El a subliniat că premierul Victor Ponta trebuie să vină în Suceava doar în vizite de lucru care să se încheie cu proiecte finanţate şi nu doar să „mulgă” banii bucovinenilor şi să-i ducă la Bucureşti de unde să-i împartă cum doreşte.

 

 

 


Intră acum și în grupul de