Alexandru Baisanu sustine ca oamenii incep sa inteleaga ca PSD a tradat PNL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că populaţia începe să înţeleagă că USL s-a rupt din cauză că PSD a trădat PNL.

El a arătat că după alegerile europarlamentare se va vedea că există un tandem între Traian Băsescu şi Victor Ponta pentru că amândoi fac partea din marea familie a stângii din România.

Băişanu a explicat că PNL a înţeles încă din vara anului 2012, după ce Victor Ponta s-a întors de la Bruxelles vârfurile PSD nu şi-au dorit ca Traian Băsescu să fie trimis acasă.

„Ponta şi PSD ştiu că Traian Băsescu nu reprezintă nici un pericol politic, nu mai reprezintă viitorul ci strict trecutul, un trecut cu care nu suntem mândri”, a declarat Băişanu.

El a arătat că PSD nu şi-a dorit ca liderul liberal Crin Antonescu să fie preşedintele României, iar PNL să fie cel mai puternic partid de dreapta, motiv pentru care PSD s-a jucat de-a politica.

Preşedintele PNL Suceava a mai declarat în conferinţa de presă că cere preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor şi prefectului Florin Sinescu, să pună în aplicare decizia BEJ Suceava de înlăturare a afişelor cu „USL trăieşte” şi să înţeleagă că USL nu mai există.

usl-rupt

„Cei care folosesc o siglă care nu le aparţine sunt mincinoşi”, a spus Băişanu care a subliniat că PSD ar trebui să spună adevărul, că a vrut să conducă singur România şi că USL a murit din cauza PSD.

El a subliniat că nu mai există nicio şansă ca PNL să se întoarcă alături de PSD în USL.

„PNL reprezintă dreapta românească care reprezintă aproximativ 60 la sută din electorat”, a mai declarat Băişanu.

 


Intră acum și în grupul de