Premierul Victor Ponta, prezentat la mitingul de la Dumbrăveni drept viitorul candidat la Preşedinţia României


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a fost prezentat, vineri, la mitingul Alianţei PSD-UNPR-PC organizat în comuna Dumbrăveni, ca viitorul candidat la Preşedinţia României.

Secretarul general al PSD, deputatul Andrei Dolineaschi, a spus în faţa miilor de participanţi din Suceava şi Botoşani de la acest miting electoral, că Moldova îl va vota pe Victor Ponta preşedinte.

POnta miting Dumbraveni

La miting a fost prezent şi primarul liberal al comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, care a arătat că chiar dacă au convingeri politice diferite, important este că în comuna sa a venit premierul Victor Ponta, despre care a spus că este un premier „enervant de tânăr”.

Premierul Victor Ponta a arătat, la rândul său, că Ioan Pavăl este un primar „enervant” de gospodar şi l-a felicitat pe acesta arătând că va fi acordat sprijin pentru grădiniţa pe care această comună vrea să o amenajeze.

 

Ponta a mai arătat că dacă până în 2012 în judeţele Suceava şi Botoşani „stăpâneau fluturii portocalii”, acum situaţia s-a schimbat şi că se face treabă.

Victor Ponta Suceava-Dumbraveni

„În 2012 am promis că vom face dreptate până la capăt şi vom face până la capăt şi în 25 mai şi în noiembrie”, a mai declarat liderul PSD.

El a subliniat că are un singur duşman, Traian Băsescu, cu care nu se poate împăca, arătând că dacă s-a mai certat cu alţii, cu aceştia se poate împăca, sau le cere iertare.

„Pe el, în noiembrie, îl vom trimite acolo unde îi e locul”, a spus Ponta, adăugând că „noi mergem la Preşedinţie”, iar participanţii au completat „Băsescu la puşcărie!”

Deşi în timpul mitingului electoral a început să plouă, oamenii au rămas să asculte discursurile liderilor Alianţei PSD-UNPR-PC, iar ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, chiar a subliniat că el, ca ministru, se bucură atunci când plouă.

 

Şi preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a arătat că ploaia înseamnă bogăţie.

„Dacă plouă în mai, mănânci mălai”, a spus Nechifor.

Ponta steag cap de bour Suceava

La mitingul de la Dumbrăveni, preşedintele PSD, Victor Ponta, a primit un drapel roşu cu stema Moldovei ca semn că Moldova îl doreşte pe Ponta la Preşedinţia României.

 

De remarcat este că sloganul „USL Trăieşte” pentru care PSD a fost obligat de Birourile Electorale Judeţene din mai multe judeţe să dea jos afişajul electoral ce conţine sintagma USL, a fost transformat la Dumbrăveni doar în „Trăieşte”.


Intră acum și în grupul de