Orest Onofrei: La aceste alegeri, PDL e mai motivat ca niciodata sa obtina un rezultat foarte bun


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreşedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat eligibil la alegerile europarlamentare, a declarat, vineri, că la aceste alegeri PDL în judeţul Suceava este mai motivat ca niciodată să obţină un rezultat foarte bun.

El a arătat că motivaţia este dată de şansa de a câştiga alegerile prezidenţiale, coroborat cu coagularea dreptei politice româneşti în condiţiile în care aşteptările populaţiei de la USL au fost înşelate.

Onofrei a declarat că de doi ani de zile în România nu s-a întâmplat nimic din ceea ce oamenii aşteptau, iar nivelul de trai în loc să crească a scăzut şi că este normal ca PDL, care a dovedit că chiar în criză poate să aducă dezvoltare, este partidul care este cel ce poate da o nouă şansă românilor.

Liderul PDL Suceava a mai spus că asupra primarilor PDL se fac presiuni de actuala putere pentru a-i descuraja la aceste alegeri, dar că indiferent ce cred cei care fac aceste presiuni, în 25 mai primarii PDL vor fi alături de democrat liberali.

onofrei 30

Onofrei a subliniat că PSD ar trebui să fie îngrijorat de proprii primari care sunt extrem de nemulţumiţi de actuala guvernare pentru că nu li s-au alocat fonduri şi le sunt puse în pericol proiectele pe care le-au promis comunităţilor şi îşi pun în pericol şi şansa de a fi realeşi.

Prim vicepreşedintele PDL Suceava a mai avertizat că dosarul lui Liviu Dragnea de fraudare a referendumului din vara anului 2012 nu este închis, iar cei care încearcă să fraudeze vor fi sancţionaţi.

Onofrei a arătat că PSD încearcă să demobilizeze electoratul să vină la vot pentru a putea controla rezultatul acestor alegeri, dar că se înşeală pentru că PDL este pregătit să sesizeze toate neregulile ce ar putea să apară în procesul electoral.

„Nu există fraudă mai mare decât să furi conştiinţa unui om, a unei comunităţi”, a mai spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de