Victor Ponta: Ma gâdesc ce va face doamna Udrea cu pantofii Jimmy Choo pe combină


Intră acum și în grupul de

Premierul Victor Ponta a apreciat, vineri, la Suceava, că imaginea Elenei Udrea ca arendaş care dă cu sapa şi conduce combina agricolă i se pare idilică şi s-a întrebat cum ar conduce combina cu pantofi Jimmy Choo.

Ponta a fost întrebat, în conferinţă de presă, cum comentează faptul că Elena Udrea a depus cerere de subvenţie pentru terenurile de la Nana, acesta evitând să comenteze.

victor ponta 3

„Ideea că doamna Udrea va deveni un simplu arendaş al României care dă cu sapa, se urcă pe tractor pe combină, mi se pare o idee idilică. Mă şi gândesc cum va face cu pantofii Jimmy Choo pe combină”, a spus Ponta.

Potrivit Jurnalului Naţional societatea Agro Green Nana SRL, al cărei unic asociat este Elena Udrea, a încheiat cu Ioana Băsescu, proprietara terenului de la Nana, un contract de arendă pentru 47  de hectare din cele 300 ale proprietăţii agricole deţinute.

Sursa citată arată că Elena Udrea, în calitatea sa de unic asociat la Agro Green Nana SRL, ar fi înaintat o cerere către APIA Călăraşi pentru a primi aceste subvenţii.


Intră acum și în grupul de