Nechifor a propus ca Hora Bucovinei sa fie zi libera de politica


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ şi al PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a propus, ca ziua când se organizează Hora Bucovinei să fie liberă de politică în condiţiile în care, duminică, în Tabăra Bucşoaia, au fost aproape toţi liderii suceveni ai partidelor politice, candidaţi la europarlamentare, dar şi ministrul Muncii, Rovana Plumb.

DSC_0543

„E hora dumneavoastră, a gospodarilor şi astăzi, vreau să decretăm împreună o zi liberă de politică. Avem nevoie de o zi frumoasă a Bucovinei în care să simţim, să trăim mândria de a fi bucovinean, să gustăm din Bucovina pentru că sunt produse, sunt bucate, este muzică bună şi gospodari minunaţi lângă noi”, a spus Nechifor.

La Hora Bucovinei a fost prezent, între alţii, ministrul Muncii, Rovana Plumb, care în discursul său a reluat mesajul de campanie al PSD, „Mândri că suntem români”.

„Cu toţii suntem mândri că suntem români. Vreau să vă spun că a venit momentul să putem să spunem cu tărie, curajos şi răspicat că trebuie să fim mândri pentru valorile noastre. Avem cu ce să ne mândrim. Peisaje de vis, arta noastră populară, cultura noastră, dar înainte de toate, oamenii gospodari ai acestei ţări”, a declarat Rovana Plumb.


Intră acum și în grupul de