Gheorghe Flutur a venit la Hora Bucovinei imbracat in costum popular traditional


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a venit la „Hora Bucovinei” organizată duminică în Tabăra Bucşoaia, îmbrăcat în costul popular tradiţional zonei.

Flutur a declarat că este încântat că acest proiect de succes pe care l-a început este continuat. El a arătat că este bine că organizatorii au evitat să transforme această manifestare într-una care să nu aibă legătură cu tradiţiile făcând referire la faptul că s-a intenţionat doborârea unui record Guinness prin cooptarea unor cascadori care, îmbrăcaţi naţional, să joace o horă şi în acelaşi timp să-şi dea foc.

DSC_0429

Gheorghe Flutur a explicat că manifestarea de la Bucşoaia îşi propune să promoveze tradiţiile din zonă şi că este bine că aceasta se organizează în continuare de Consiliul Judeţean.

Prima ediţie a manfestării „Hora Bucovinei” s-a desfăşurat în anul 2008, la iniţiativa lui Gheorghe Flutur, iar de atunci a fost organizată anual.

Obiectivul acestei manifestări este creşterea gradului de atractivitate al judeţului Suceava, promovarea produsului specific „Hora Bucovinei” prin organizarea unui eveniment cu impact turistic necesar elaborării brand-ului naţional de „Hora Bucovinei”, în vederea dezvoltării turistice şi a stimulării economice a judeţului.


Intră acum și în grupul de