Baisanu: Toti liderii PSD au trecut pe la primarii PNL ca sa le suceasca mintile


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanuAlexandru Baisanu, deputat, presedintele PNL Suceava:

„A inceput o prigoana la adresa liberalilor din judet care au societati comerciale. Am primit amenintari ca voi fi bagat la puscarie si ca vremea mea a apus.

Ieri, societatea la care mama mea e actionar, o cafenea, a primit vizita unor domni de la Antifrauda, 8000 de lei amenda si inchisa 3 luni. Asta dupa ce mi-am spus parerea despre vizita lui Ponta la Suceava.

Ieri, dupa ce am mancat la un fast-food la Falticeni, primarul Coman a mers sa il inchida. Domnilor de la PSD, va anunt ca daca asa ati inteles dvs, sa raspundeti cu controale, gresiti. Chiar daca faceti asta, eu nu voi tace.  Am fost amenintat ca imi vor da sotia afara de la CAS. Dati-o fratilor. Sunteti jalnici si penibili. Nu sunt singurul caz. Unul din colegii nostri a primit 4000 de lei amenda pentru ca nu avea un anunt cu pastrarea bonurilor pana la iesirea din unitate.

Pe cei care muncesc trebuie sa ii prajesti si sa ii ucizi economic. Rusine, dlor de la PSD. Cataline, nici nu mai stiu ce sa iti spun.

Pe de o parte spuneti ca USL traieste, iar pe liderii PNL care vorbesc ii executati. Trag un semnal de alarma catre institutiile statului. Cred ca in tara Justitia e libera si toti cei abuzati se pot adresa. Ii rog pe toti cei muncesc in tara asta si platesc taxe si impozite sa inteleaga ca PNL lupta pentru interesele lor. Cu PSD si cu rosii nu se poate ajunge nicaieri. Un vot dat PSD inseamna un vot dat unui partid ce se vrea unic si care vrea sa distruga pe oricine cu pareri diferite. Nu am vazut nici o discutie pe tematici europene. Doar atacuri la persoana.

Toti au venit sa loveasca in liderii locali sau nationali ai PNL. Toti liderii PSD au trecut pe la primarii PNL ca sa le suceasca mintile, dar in realitate nu li s-a dat nimic. De 3 ani, judetul sta pe loc.

Nu voi ceda presiunilor PSD-iste. Sunt foarte multi liberali care cred ca unica sansa a tarii e PNL. De aia le spunem sucevenilor ca e bine sa mearga la vot pentru ca cel mai mult de absenteism beneficiaza PSD. Daca cei 70% care nu merg la vot se vor gandi sa decida soarta Romaniei, PSD va avea o mare surpriza.”


Intră acum și în grupul de