Mihaita Negura despre partia de schi de pe Rarau: Zgonea nu a fost informat corect cu privire la ce bani s-au primit


Intră acum și în grupul de

mihaita neguraMihaita Negura, primarul municipiului Campulung Moldovenesc:

„Marti, la ora 13, am avut o intalnire cu presedintele Catalin Nechifor si cu presedintele Camerei Deputatilor,  Valeriu Zgonea, dar si cu alte oficialitati judetene, pe subiectul partia de schi. Zgonea a fost informat despre importanta investititiei, dar si despre banii ce trebuie platiti, 71 miliarde de lei, arierate. Noi am platit cam 40 miliarde din bugetul local, bani ce trebuiau platiti de Guvern. Zgonea nu a fost informat corect cu privire la ce bani s-au primit.

A fost o discutie strict pe investitie. Nici un fel de alt subiect. Zgonea a promis ca va vedea daca va fi rectificare si ce poate face. Pentru mine e clar ca trebuie sa sting arieratele. Am capitole bugetare clar mentionate. Pacat ca aceasta investitie ce putea genera sute de locuri de munca nu e pusa in functiune.

Totul se face pana la finele anului cu bani de la bugetul local. Nici un ajutor de la Bucuresti. Pentru 2,5 milioane euro, omori 10 milioane de euro? Ma intreb de ce oare?

Sute de pensiuni din jur au si ele de suferit si tot asa. Sunt sute de locuri de munca pierdute. Lumea asteapta sa taiem panglica pentru a putea face ceva in jurul partiei. Sunt sigur ca in mandatul meu voi da in exploatare investitia asta.

La licitatie a fost o marlanie legala. S-a ales firma cu cea mai mare valoare. Departajarea s-a facut la termenul de executie. Sa dai castig de cauza unor firme care spun ca fac in 4 luni si jumatate investitia? Nu s-a reusit nici macar curatarea terenului de copaci. Imi asum ce spun. Sunt documente care dovedesc.”


Intră acum și în grupul de