Harsovschi: Proiectul Parcului Copilului din cartierul Burdujeni initiat de PDL a fost ciuntit de PSD


Intră acum și în grupul de

Liderul grupului PDL din Consiliul Local Suceava, Lucian Harşovschi, a declarat, vineri, că proiectul Parcului Copilului din cartierul Burdujeni a fost ciunţit de PSD.

Harşovschi a declarat într-o conferinţă de presă că, în urmă cu doi ani, la 1 iunie, se inaugura în cartierul Burdujeni Parcul Copilului, un proiect al PDL şi la care a contribuit foarte mult deputatul Ioan Bălan care a convins Ministerul Educaţiei de importanţa înfiinţării acestui parc într-o zonă în care domină betoanele.

lucian harsovschi 2013

Consilierul local PDL a explicat că potrivit proiectului, pe perioada de week-end, în zona dintre sensul giratoriu şi strada Gheorghe Doja, circulaţia trebuia să fie închisă astfel încât să poată circula copii cu biciclete, iar părinţii să se poată juca cu copii lor.

„La doi ani de la inaugurare, PSD a văduvit cartierul Burdujeni de acest proiect”, a spus Harşovschi.

El a menţionat că şi grupul sanitar construit în zonă nu a fost pus în funcţiune nefiind angajate persoane care să se ocupe de întreţinerea acestuia.

Harşovschi, a declarat că PDL va relua şi finaliza proiectele bune care au fost începute în perioada 2008-2012 şi va demonstra că ştie cum trebuie să se facă administraţie.

Întrebat dacă prin schimbarea majorităţii în CL Suceava ar putea reveni în funcţia de viceprimar, Harşovschi a evitat să răspundă, iar când a fost întrebat dacă se va înţelege mai bine ca viceprimar cu Gavril Varvara sau cu Ovidiu Doroftei, el a spus că întotdeauna s-a înţeles bine cu oricine a colaborat.


Intră acum și în grupul de