Biroul Politic al PNL Suceava nu a acceptat demisia lui Baisanu


Intră acum și în grupul de

Biroul Politic Teritorial al PNL Suceava a refuzat să ia în discuţie demisia preşedintelui PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care s-a pus la dispoziţia BPT în condiţiile în care nu a realizat la alegerile europarlamentare scorul electoral asumat, ci doar 9,77 la sută din voturi.

PNL Suceava a transmis un comunicat în care arată că preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, s-a pus la dispoziţia Biroului Politic Teritorial în ceea ce priveşte continuarea mandatului de preşedinte al filialei.

baisanu cu Termica

   „Biroul Politic Teritorial nu a acceptat discuţii pe această tema, considerându-se că Ştefan Alexandru Băişanu trebuie să rămână în continuare preşedinte al PNL Suceava. S-a hotarat ca PNL are nevoie de unitate nedand curs nici unei cereri de demitere a nici unui presedinte de organizatie din cele 114 localitati.PNL are nevoie de unitate in vederea castigarii alegerilor prezidentiale”, se arată în comunicat

PNL Suceava a mulţumit tuturor presedintilor de organizatii si alesilor locali care s-au implicat si au muncit in aceasta campanie.

„Multumim tuturor cetatenilor din judetul Suceava care au participat la vot si evident celor care au votat PNL”, se mai menţionează în comunicat.

 

In urma  sedintei s-a stabilit mai ca la Congresul PNL din 28-29 iunie delegatia de 30 de reprezentanti ai PNL Suceava sa fie formata din: cei 13 primari PNL, cei 5 parlamentari, vicepresedintele CJ si viceprimarul mun. Suceava, iar din fiecare colegiu cate un delegat propus.


Intră acum și în grupul de