Partidul Verde Suceava cere demisia sefului APM Suceava


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde filiala Suceava solicită demisia, actualului director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava,  Vasile Oşean.

Într-un comunicat de presă, Partidul Verde Suceava arată că cererea vine în urma afirmaţiilor şefului APM Suceava precum că una dintre cauzele pentru care s-a depăşit nivelul de zgomot în parcul central al Sucevei, ar fi gălăgia făcută de copiii care ies la joacă.orasul suceava vedere parc central

„Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este inadmisibil ca un om care conduce destinele APM Suceava să vină cu asemenea afirmaţii sau justificări. Nu ştim cine l-a susţinut pe dl Vasile Oşean pentru a ajunge şef la APM Suceava, dar a făcut o alegere foarte proastă, iar acuma o poate rectifica”, se arată în comunicat.

PV Suceava crede că un şef al APM Suceava, are în fişa postului printre altele, modalitatea de a combate poluarea fonică, sau de alt gen a unei localităţi, sau poluarea apelor, a spaţii verzi,  cu alte cuvinte să se ocupe de probleme legate de mediu ,nici de cum să acuze copiii care se joacă şi zburdă pe betoanele, marmura sau granitul din centru Sucevei.


Intră acum și în grupul de