Partidul Verde Suceava ingrijorat de stare proasta a drumului de pe Valea Bistritei


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava a atras atenţia, duminică, printr-un comunicat de presă, asupra calităţii proaste a drumurilor din zona Cheilor Zugrenilor, făcând referire la drumul naţional de pe Valea Bistritei care se îndreaptă spre staţiunea Vatra Dornei.

ecologizare rau Bistrita 3

„Pe această zonă sunt porţiuni din drum care nu au mai fost reparate, credem noi, de prin anii 1989. Este mare păcat că o asemenea zonă cu un potenţial turistic incredibil să fie abandonată. În orice anotimp ai trece pe Valea Bistriţei, natura te va uimi cu frumuseţea ei”, se arată în comunicat.

Totodată se subliniază că cine vizitează Cheile Zugenilor va rămâne impresionat de ce poate oferi naturii. Zona este unică în România, iar pe stâncile din masiv se află şi o plantă endemic unicat în lume, denumita Petrosia.

„Noi, verzii suceveni, sperăm că în timpul cel mai scurt, se va găsi o soluţie prin care drumul de pe Valea Bistriţei să fie reparat, pentru ca turişti să se bucure de frumuseţile oferite de natură”, se arată în finalul comunicatului.


Intră acum și în grupul de