Baisanu reactioneaza in stilul sau carecteristic in cazul demisiei deputatilor Pardau si Surugiu


Intră acum și în grupul de

Liderul județean al PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, vineri, că cei doi parlamentari ai partidului, deputatii Dumitru Pardău şi Radu Surugiu, care au demisionat din Biroul Teritorial al PNL Suceava, nu au facut altceva decat sa bage zâzanie în organizaţie.

Alexandru Băişanu a spus referior la gestul celordoi deputati că aceștia au fost impuşi pe listele organizaţiei PNL Suceava de Daniel Chiţoiu, în cazul lui Dumitru Pardău şi de Relu Fenechiu, în cazul lui Radu Surugiu.

„De când au venit, bagă numai zâzanie”, a explicat liderul PNL Suceava care a mai adăugat că cei doi trebuie să înţeleagă că democraţia înseamnă că trebuie să respecţi ceea ce s-a decis prin vot, arătând că Biroul politic teritorial Suceava al PNL a decis, joi seara, prin vot, ca pentru negocierile cu PDL, din partea colegiilor de unde provin cei doi să participe alţi reprezentanţi, respectiv senatorul Vasilica Steliana Miron (care a fost presedinta organizatiei judetene a PPDD-n.n.) şi primarul de Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură (fost viceprimar PDL-n.n.).

„Nici măcar nu au fost la şedinţă. Nu se poate să ceri unui birou ales statutar să te voteze în lipsă”, a mai spus Alexandru Băişanu.

baisanu 1

El a menţionat că cei doi fac parte, de drept, prin efectul Statutului PNL, din Biroul judeţean, şi nu pot demisiona.

„Oricum, mai mult nu au fost prezenţi la şedinţe”, a mai spus Băişanu.

Deputaţii PNL de Suceava Dumitru Pardău şi Radu Surugiu au anunţat, vineri, că demisionează din Biroul Teritorial al PNL Suceava unde sunt membri de drept din cauza incompatibilităţii cu actuala conducere a organizaţiei, menţionând că vor rămâne membri ai partidului şi susţin candidatura lui Klaus Iohannis la preşedinţia PNL.


Intră acum și în grupul de