PDL si PNL vor majoritati noi in CL si CJ insa asteapta deznodamantul de la Congresul PNL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizatiei judetene suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a anunțat la finele întâlnirii avute vineri cu reprezentanţii PNL Suceava, că au fost demarate discuţiile pentru formarea de noi majorităţi în consiliile locale dar şi la nivelul Consiliului Judeţean Suceava, acolo unde PDL si PNL detin ponderea.

Gheorghe Flutur a declarat presei că la negocierile cu PNL au participat din partea celor două organizaţii preşedinţii, secretarii generali şi liderii din cele zece colegii electorale din judeţ.

gheorghe flutur BUN

El a mai spus că în prima întâlnire au început discuţiile pentru formarea de noi majorităţi în consiliile locale, acolo unde acest lucru este posibil.

„Am început negocierile pentru formarea de majorităţi în consiliile locale şi în Consiliul Judeţean. Vom face o primă evaluare după Congresul PNL”, a țiinut însă să precizeze senatorul democrat-liberal.

De partea cealaltă, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că au fost discutate proiectele absolut necesare pentru fonduri europene, acestea fiind motivele pentru care este nevoie de a crea noi majorităţi.

„În numele tuturor proiectelor şi programelor de dezvoltare, PNL şi PDL subscriu în a crea majorităţi în interesul localităţilor şi cetăţenilor acestora, de la cea mai mică comună la Consiliul Judeţean”, a mai spus Băişanu.

El a arătat că unicul scop al fuziunii locale PNL-PDL este dezvoltarea Bucovinei.

„Bucovina şi Suceava înainte de toate!”, a încheiat deputatul sucevean.


Intră acum și în grupul de