Nou candidat la Presedintia Romaniei cu „radacini adanci” in Bucovina


Intră acum și în grupul de

 PMP şi-a desemnat, prin Elena Udrea, adevăratul candidat la Preşedinţia României, este de părere liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici. „Astăzi, PMP şi-a desemnat adevăratul candidat la Preşedinţia României, în condiţiile în care Cristian Diaconescu şi-a depus demisia din partid. Elena Udrea este un candidat care va ajunge în turul al doilea şi îl va învinge pe Victor Ponta”, a spus preşedintele PMP Suceava.

Potrivit lui Popovici, desemnarea Elenei Udrea este îmbucurătoare pentru organizaţia PMP Suceava. „Avem un candidat care are rădăcini adânci în Bucovina. Pe parcursul mandatului de ministru, dar nu numai, s-a arătat apropiată de suceveni şi a venit şi cu ajutoare pentru sinistraţii în urma inundaţiilor, iar când a ajuns ministru a ajutat judeţul Suceava mult mai mult decât au făcut-o alţii înainte sau după”, a adăugat Popovici.

elena udrea

El a mai declarat că pe parcursul campaniei electorale va încerca să reîmprospăteze memoria sucevenilor privind atenţia pe care Elena Udrea a acordat-o judeţului Suceava. „Cred că sucevenii vor fi alături de Elena Udrea şi, într-un mod mai aparte, în aceste alegeri ponderea femeilor care îi vor acorda votul va fi mai mare pentru că este femeia cu şansele cele mai mari să ajungă preşedinte”, a mai declarat liderul PMP Suceava.

 El a mai amintit că şi mulţi primari suceveni o vor susţine în campanie pentru că aceştia îşi vor aminti că i-au trecut pragul atunci când era ministru şi că au fost sprijiniţi pentru proiectele lor.

 Întrebat dacă nu este şi Victor Ponta un candidat cu rădăcini în Bucovina, mai ales că acesta aminteşte că şi-a petrecut, în copilărie, vacanţele la Pârteşti, Popovici a explicat că Victor Ponta îşi aduce aminte de Bucovina când vrea să se odihnească la o cabană din zonă. „Miniştrii de caviar ai actualului guvern vin foarte des în Bucovina. Aproape că nu e week-end în care să nu fie prezenţi, dar nu sunt vizibili”, a spus Popovici.

 El a menţionat că a început deja campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea şi că a şi obţinut o primă semnătură în Bucureşti, de la un sucevean pe care l-a întâlnit întâmplător.

 PMP Suceava va trebui să colecteze 10.100 de semnături pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţia României.


Intră acum și în grupul de