Puternic incendiu in Plopeni. Au ars cladiri din trei gospodarii si peretele unui service auto


Intră acum și în grupul de

Trei autospeciale cu echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Suceava au intervenit marţi după amiaza pentru stingerea unui incendiu izbucnit în satul Plopeni.

Iniţial, anunţul pe 112 menţiona faptul că arde o singură anexă, însă la sosirea pompierilor militari incendiul se manifesta la mai multe construcţii aparţinând de trei gospodării, existând pericolul de propagare la case de locuit, anexe şi un service auto.

În flăcări au fost afectate gospodăriile Mariei G. unde au ars un adăpost de animale şi depozitul de furaje pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acoperişurile a două bucătării de vară pe 9, respectiv 30 de metri pătraţi, 15 metri cubi lemn de foc, 3 tone de furaje, o tonă de cereale şi alte bunuri, cea a Mihaelei C. unde au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje pe 80 de metri pătraţi, 2 tone de furaje şi 2 metri cubi lemn de foc, dar şi gospodăria Laurei O. Unde au ars astereala din lemn de la acoperişul casei de locuit P+1, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, precum şi clădirea service-ului auto (izolaţia din polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 10 metri pătraţi), aparţinând lui Sorin N.

 incendiu praznicar

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect, precizează ISU Suceava.

Pompierii militari au salvat trei case de locuit, anexe gospodăreşti şi clădirea service-ului auto.

În incendiu nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de