PSD Suceava nu are incredere in UNPR. A inceput propria campanie de strangere de semnături pentru Victor Ponta


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a început propria campanie de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta la presedintia Romaniei.

 

Ținta organizației este să colecteze 60.000 de semnături, aproximativ câte 6.000 de fiecare colegiu de deputat, potrivit unor surse din partid, până pe data de 20 septembrie.

ponta, dontu, nechifor

De remarcat ar fi faptul că până acum semănturile de susținere a candidaturii lui Victor Ponta fuseseră colectate în exclusivitate de organizațiile UNPR din țară.

 

Se pare că acțiunea UNPR nu a multumit structurile de conducere centrale ale PSD și că, în aceste condiții, s-a decis ca pentru Victor Ponta să fie strânse semnături și de către organizațiile PSD.

 

PSD își propune astfel sa strângă aproximativ 2,5 milioane de semnături din întreaga țară la care vor să adauge și cele aproximativ 1 milion de semnături promise de UNPR.

 

Victor Ponta ar urma să intre în campanie cu o susținere de 3,5 milioane de alegători.

 

vartic, cioata, nechifor (1)

 

Acțiunea este însă doar de imagine centru că a fost dovedit la alegerile euro-parlamentare că PNL care a strâns 1,2 milioane de semnături pentru susținerea listei de candidati nu a reușit să obțină și voturile celor care au semnat.

 


Intră acum și în grupul de