Primarii din Dolhasca, Berchisesti, Cornu Luncii si Malini au depus adeziuni la PSD

PSD Suceava a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că primarul oraşului Dolhasca, Maria Cojocariu,  al comunei Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran, al comunei Cornu Luncii,  Gheorghe Fron, şi al comunei Mălini, Petru Nistor, au depus adeziuni la PSD.

“Având în vedere Ordonanţa de Urgenţă O.U.G. nr. 55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administraţia publică locală, publicată în Monitorul Oficial nr. 646/02.09.2014, şi-au exprimat opţiunea cu privire la partidul politic din care doresc să facă parte, primarul oraşului Dolhasca,  Maria Cojocariu, primarul comunei Berchişeşti, Violeta Zenovia Ţăran, primarul comunei Cornu Luncii,  Gheorghe Fron şi primarul comunei Mălini, Petru Nistor, prin semnarea unei adeziuni la Partidul Social Democrat”, se arată în comunicatul transmis de PSD Suceava.

ioan stan

Potrivit coordonatorului zonei de unde provin aceşti primari, deputatul PSD de Suceava Ioan Stan, „toţi patru şi-au început activitatea politică în PSD, au fost primari PSD până în ultima zi de mandat din 2012, dar au candidat din partea altor partide. “Ei nu au fost excluşi din PSD, iar acum se poate vorbi doar de o revenire oficială în PSD”, a spus Stan.

El a precizat că nu vor fi primiţi în PSD primari care nu au făcut parte din partid. „Ceilalţi primari care nu au fost vreodată membri PSD nu vor fi primiţi în PSD chiar dacă sunt unii care îşi manifestă interesul”, a spus deputatul Ioan Stan.