Galan: „Pana diseara, sunt sigur ca voi intra in posesia adeziunilor la PLR ale primarilor Marius Ursaciuc si Adrian Popoiu. Ioan Paval a semnat deja pentru PLR”


Intră acum și în grupul de

tariceanu, galan PLR boroianu (18)

 

„Pana diseara, sunt sigur ca voi intra in posesia adeziunilor la PLR ale primarilor Marius Ursaciuc si Adrian Popoiu. Ioan Paval a semnat deja pentru PLR”, a declarat, joi, deputatul Constantin Galan, care a plecat de la PNL la partidul lui Călin PopescuTăriceanu.

Primarul liberal din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, primarul din Siret, Adrian Popoiu, şi primarul din Dumbrăveni, Ioan Pavăl, au participat săptămâna trecută la întâlnirea cu preşedintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, de la Gura Humorului.

Nici un membru al PNL Suceava nu şi-a depus adeziunea la PLR odată cu vizita de două zile din judeţ a liderului PLR,  preşedintele interimar al organizaţiei precizând că adeziunile vor fi depuse începând cu zilele următoare, dacă va fi cazul.

Spre deosebire de alte judeţe unde lideri liberali au anunţat că se înscriu în PLR când în zonă a venit Călin Popescu Tăriceanu, la Suceava situaţia a fost diferită deşi Tăriceanu susţine că mulţi dintre liberali s-au plâns de cum funcţionează PNL.


Intră acum și în grupul de