Acasă Politica PSD Suceava are un singur presedinte ales statutar in Conferinta judeteana. Vezi...

PSD Suceava are un singur presedinte ales statutar in Conferinta judeteana. Vezi cine ar putea fi lider nestatutar


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că în organizaţia judeţeană PSD Suceava există un singur preşedinte ales statutar în Conferinţa judeţeană a organizaţiei. El a lăsat să se înţeleagă că preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, nu ar fi fost ales statutar.

Cuşnir a făcut referire la discuţiile privind o posibilă aderare la PSD a lui Ion Lungu, respingând aceste speculaţii, arătând că „liderul PSD Suceava” nu a vorbit niciodată despre o asemenea posibilitate.



Întrebat despre poziţiile celorlalţi lideri ai PSD Suceava, Cuşnir a dorit să facă precizarea că în PSD Suceava este ales statutar un singur lider, Cătălin Nechifor.

Ovidiu Dontu 1

„Un singur lider a fost ales statutar în conferinţa judeţeană. Cătălin Nechifor”, a spus Cuşnir.

Întrebat dacă preşedintele executiv, senatorul Ovidiu Donţu, nu a fost ales statutar, Cuşnir a evitat un răspuns tranşant, arătând că nu face astfel de presupuneri.

El a întărit însă că în conferinţa judeţeană a fost ales statutar doar un singur preşedinte.

„Lider ales statutar în Conferinţa judeţeană e unul singur. Cătălin Nechifor”, a subliniat Cuşnir care nu a mai dorit să continue discuţia pe acest subiect.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version