PSD Suceava e pregatit sa dea tarii cel mai tanar presedinte


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava susţine într-un comunicat de presă că este pregătit să dea ţării cel mai tânăr preşedinte şi arată că sâmbătă, pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, în prezenţa a 70000 de militanţi social – democraţi, din care şase sute din judeţul Suceava, Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru cea mai importantă funcţie în stat, aceea de preşedinte a României.

Social-democraţii suceveni consideră că dincolo de dimensiunile evenimentului care a fost oferit celor prezenţi, important a fost mesajul celui mai mare partid din România, Partidul Social Democrat, şi al candidatului Victor Ponta: “Avem nevoie de o nouă Mare Unire, care să ne permită să construim pentru viitor”.

ponta psd lansare

Organizaţia PSD Suceava mai arată că odată cu acest eveniment a fost lansat cel mai consistent şi coerent program prezidenţial de după Revoluţia din 1989: “După integrarea  în lumea democratică euro-atlantică a sosit timpul să construim România Puternică”, un  proiect care îşi propune ţinte clare, ce oferă ţării o direcţie pentru următorii 20 de ani.

„Partidul Social Democrat Suceava îşi doreşte, prin candidatura lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României, un stat de drept consolidat ireversibil, o societate echitabilă, un stat care îşi valorifică resursele de interes naţional şi în folosul cetăţenilor săi. Organizaţia Partidului Social Democrat Suceava susţine acest program şi este pregătită să dea ţării cel mai tânăr preşedinte”, se arată în finalul comunicatului semnat de purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Ioana Maftei.

 


Intră acum și în grupul de