PDL si PNL incep sa piarda alesi locali pe banda rulanta in favoarea PSD


Intră acum și în grupul de

PDL Suceava incepe să piardă redută după redută în lupta politică pe care o dă cu OUG 55/2014, care reglementează migratia politică pentru 45 de zile.

Ultimul primar PDL care a făcut pasul către partidul de guvernământ este cel al orașului Frasin, dl Marinel Bălan, care s-a înscris deja în PSD.

neculai bereanu 4

Anunțul a fost făcut luni de senatorul PSD de Suceava, Niculai Bereanu, care este vicepreședinte al organizației județene Suceava a social-democratilor. El a mai spus că și cei 5 consilieri locali ai PNL din Păltinoasa, dintre care 4 în funcție și unul supleant au făcut de asemenea pasul către PSD.

Parlamentarul sucevean a lăsat să se înțeleagă faptul că mai  mulți aleși locali din zona de munte a județului, zonă de care el răspunde din punct de vedere politic și-au exprimat deja intenția de a veni alături de social-democrați și că urmează a fi îndeplinite formalitățile cerute de lege.

Neculai Bereanu ca explicat că este vorba de o serie de consilieri locali și de primari care au fost aleşi pe lista USL şi care doresc să continue să colaboreze şi în continuare cu PSD.

Vicepreședintele PSD Suceava a desconspirat și faptul că sunt şi aleşi locali ai PDL care ”au constatat că pentru bunul mers al comunităţilor pe care le reprezintă, PSD a făcut mai multe decât administraţia PDL şi că sunt dezamăgiţi de PDL şi vor să se alăture PSD”.

 

„Sunt oameni care vor să continue proiectele propuse de USL atunci când au candidat în alegerile locale şi care nu se mai regăsesc în noul PNL”, a declarat senatorul sucevean.

 

El a precizat că primarul oraşului Frasin, Marinel Bălan, care a fost ales din partea PDL, s-a înscris în PSD, unde consideră că are o relaţie bună atât cu preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, cât şi cu senatorul din zonă.

 

Niculai Bereanu a amintit faptul că edilul șef al orașului Frasin a susţinut USL încă din toamna anului 2012 şi că a trecut la PSD deoarece a constatat că în ultimii doi ani a găsit în PSD oamenii cu care să-şi dezvolte comunitatea locală.

 

„Toţi cei care s-au înscris în PSD au venit din proprie iniţiativă la noi”, a mai spus vicepreşedintele PSD Suceava care a subliniat că zona de munte a judeţului Suceava va vota la alegerile prezidenţiale cu Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de