Bannerele candidatului ACL Klaus Iohannis au rezistat doar o zi in municipiul Falticeni


Intră acum și în grupul de

În municipiul Fălticeni, toate bannerele candidatului Alianţei Creştin-Liberală PNL-PDL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, au fost furate  la doar o zi după instalare, anunţă ACL Fălticeni, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în noaptea de miercuri spre joi au fost distruse şi furate bannerele instalate în zone publice din centrul municipiului, intens iluminate, pe străzile Sucevei, Mihai Eminescu, Nicolae Beldiceanu şi Republicii.

„Vandalizarea, distrugerea şi furtul materialelor de campanie electorală ale partidelor dintr-o anumită parte a spectrului politic nu este o premieră la Fălticeni. În campania pentru alegerile generale din 2012, bannerele candidaţilor PDL au fost furate de trei ori la rând. Şi atunci, şi acum, persoanele care au comis aceste fapte nu au făcut-o pentru a folosi în vreun fel materialele componente ale bannerelor, caz în care ar fi „colecţionat” şi bannerele altor competitori, ale PSD, de exemplu”, se arată în comunicatul de presă.

banner iohannis

Totodată, în documentul citat se precizează că materiale electorale ale altor partide nu au fost furate, ceea îi determină pe liderii ACL Fălticeni să consider că aceste acţiuni de distrugere şi de furt sunt comandate.

 „Avem bănuieli, însă credem că doar instituţiile abilitate trebuie şi sunt obligate să stabilească cine sunt făptaşii şi dacă aceştia au fost incitaţi să acţioneze în acest fel”, se menţionează în comunicatul ACL Fălticeni, care precizează că în acest caz a fost sesizată Poliţia Municipală Fălticeni.


Intră acum și în grupul de