Ioan Balan: rezultatul alegerilor indica o victorie a dreptei, desi pare ca Ponta a castigat


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, care este și liderul organizatiei municipale a demorat-liberalilor suceveni a declarat că rezultatul primului tur al alegerilor prezidenţiale indică o victorie a dreptei deşi, aparent, pare o victorie a candidatului stângii, Victor Ponta.

 

Ioan Bălan a spus după anunţarea sondajelor exit-poll că rezultatele primului tur al alegerilor prezidenţiale că acestea indică o victorie a dreptei deşi poate părea bizar pentru că la prima vedere cîștigătorul este Victor POnta.

balan ardeleanu vot (2)

„Primul tur de scrutin este clar o victorie a dreptei, chiar dacă aparent pare o victorie a candidatului stângii, Victor Ponta. Aceasta ne formează convingerea că preşedinte va fi Klaus Iohannis”, a explicat Ioan Bălan care a anunțat că întreaga organizație se bucură pentru acest rezultat, dar cu moderaţie.

„Ne bucurăm, dar nu ca Mircea Geoană şi nici nu suntem aroganţi ca Victor Ponta care spunea că va mânca pop-corn si va privi rezultatele din primul tur la TV ”, a spus Bălan.

El a menţionat că acest scor a fost realizat în condiţiile în care s-au înregistrat numeroase nereguli în secţiile de votare, dar şi proastă organizare a procesului electoral.

Deputatul Ioan Bălan a mai spus că în cursul după amiezii şi serii a fost sunat de mulţi suceveni care au rude în diaspora şi care şi-au exprimat nemulţumirea că aceştia au stat la cozi interminabile şi nu ştiau dacă vor putea vota.

 

 


Intră acum și în grupul de