Ardeleanu: „Suntem mai hotarati ca niciodata sa ne adunam si sa formam un bloc in fata strategiei politice murdare pregatita de Ponta”


Intră acum și în grupul de

balan si ardeleanu

Sanda Maria Ardeleanu, deputat PDL de Suceava:

„Multumesc sucevenilor care au ales demnitatea si nu raspunsul la pomeni electorale si la un vot care de multe ori a fost cumparat. Sucevenii au inteles ca pentru ca in Romania democratia sa fie salvata, trebuie sa voteze cu dreapta. Sunt fericita sa anunt victoria dreptei la Suceava. Eu nu cred in intamplare. Faptul ca aici dreapta a castigat se datoreaza si unei munci in echipa care a reusit sa convinga.

Suntem mai hotarati ca niciodata sa ne adunam si sa formam un bloc in fata strategiei politice murdare pregatita de Ponta. Primul tur a aratat masura incompetentei unui Guvern condus de Ponta si a minciunii si dezinteresului si chiar a urii pe care Ponta o are fata de romanii din diaspora.

A existat o impiedicare voita a votarii in diaspora. Asta nu poate ramane nepedepsit. Ceea ce promite acum Ponta nu vine din propria initiativa sau din proprie convingere, ci ca urmare a ceea ce UE ii spune si intreaga lume ii spune, ca in Romania se petrec atentate la dreptul elementar si constitutional al cetatenilor. Lumea e cu ochii pe noi si pe Ponta. De aia da asigurari.

Oamenii astia au un tel comun, atacul la justitie. E inacceptabil sa vii cu asa ceva. Sunt atacuri xenofobe si rasiste despre care uitaseram. Acum sunt aduse la suprafata de aceasta strategie murdara a lui Ponta si se va intoarce impotriva lui.

Dreapta trebuie sa inteleaga ca e ultima sansa pe care o mai are pentru a fi total confiscata de o stanga corupta care a adus reale deservicii tarii.

Fac un apel si eu catre toti sucevenii, catre tineri, catre cei care nu au reusit sa ajunga la vot in primul tur, ca avem o zi istorica si de rascruce. Avem datoria sa venim sa ne exprimam votul pentru o tara a prosperitatii in care sa se schimbe ceva in profunzime si clasa politica sa nu poate face ceea ce nu e in interesul direct al romanilor. Cum puteti vota un om al vorbelor , Ponta, care nu are nimic in spate si care ne pacaleste cu alta minciuna in fiecare zi?”


Intră acum și în grupul de