Ursaciuc dupa ce l-a sustinut pe Tariceanu: In turul doi pot vota doar cu Iohannis


Intră acum și în grupul de

Primarul oraşului Gura Humorului, liberalul Marius Ursaciuc, care în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale l-a susţinut pe candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că în al doilea tur de scrutin nu poate decât să-l voteze pe Iohannis.

Ursaciuc a explicat că în primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale a solicitat  oamenilor să voteze pentru oraş şi a arătat că a obţinut cel mai mare scor pentru Călin Popescu Tăriceanu din ţară.

marius ursaciuc

„În turul al doilea am să le cer să voteze pentru România şi vreau să scot la vot cel puţin 60 la sută dintre humoreni. Eu personal nu pot să votez în turul doi decât cu Iohannis”, a mai declarat Marius Ursaciuc.

În Gura Humorului, în primul tur de scrutin, din cei 13.749 alegători înscrişi în listele electorale permanente, au votat 7.263 de alegători, din care 1.349 au votat cu Călin Popescu Tăriceanu, reprezentând 18,98 la sută din electorii din acest oraş.

În acest oraş alegerile din primul tur au fost câştigate de Victor Ponta cu 32,43 la sută, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 28,43 la sută.


Intră acum și în grupul de