Zeci de suceveni s-au adunat in centrul orasului si cer demisia guvernului si alegeri corecte VIDEO


Intră acum și în grupul de

Aproximativ o sută de suceveni au ieşit duminică seara în centrul oraşul pentru a solicita demisia guvernului şi alegeri corecte, manifestaţia începând la ora 17.30, după ce s-au făcut anunţuri de participare la protest prin intermediul unei reţele de socializare.

Protestatarii au scandat „Demisia”, „Mincinoşii” şi „Jos Ponta!”, dar şi „Vrem şosea de centură”.

Pe pancarte, participanţii la miting aveau înscrise texte de genul „Ponta, te caută DNA”, „Ponta ţine minte, nimeni nu te înghite” sau „Diaspora s-a unit, Ponta eşti mazilit”.

Protestul din Suceava din faţa Palatului Administrativ face parte dintr-o serie de manifestaţii care au început de sâmbătă seara în mai multe oraşe din ţară care au avut ca subiect iniţial votul din Diaspora.

Participanţii au plecat într-un marş spre sediul Primăriei municipiului Suceava cântând imnul naţional.

Ajunşi în faţa Primăriei, manifestanţii au acuzat pe preşedintele PSD că a furat Primăria, făcând referire la faptul că primarul Ion Lungu susţine acum candidatura lui Victor Ponta la Preşedinţie.

După un scurt protest în faţa Primăriei, participanţii la protest s-au întors în zona centrală pentru a continua mitingul scandând „Demisia!” şi „Jos comuniştii!”.

Ajunşi în faţa Palatului Administrativ, cei aproximativ o sută de manifestanţi vor „o nouă revoluţie”.

Protestatarii au continuat mitingul în faţa Casei Culturii pentru a evita să afecteze desfăşurarea slujbei de seară din Biserica Catolică.

Mitingul s-a încheiat în jurul orei 18.45 când participanţii au anunţat că vor continua protestele în următoarele seri, începând de la ora 18.

Protestul a fost supravegheat de forţe de jandarmi şi de poliţie şi nu s-au înregistrat incidente.


Intră acum și în grupul de