Senatorul PNL Steliana Miron: Guvernul mimeaza democratia. Prin demisia lui Corlatean nu s-a schimbat nimic

Senatorul PNL de Suceava, Steliana Miron, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că actuala guvernare doar mimează democraţia, subliniind că prin demisia ministrului de Externe Titus Corlăţean nu s-a modificat nimic în ceea ce priveşte organizarea alegerilor în străinătate.

steliana vasilica miron (1) si baisanu

Senatorul PSD de Suceava a arătat că după cum s-a dovedit la toate alegerile PSD nu este favorit între românii aflaţi la muncă în străinătate motiv pentru care actualul guvern face orice pentru ca la alegerile prezidenţiale să nu vină foarte mulţi dintre românii care lucrează în afara ţării.

„PSD nu a fost niciodată favorit în diaspora şi face tot posibilul ca voturile acestea să fie o cantitate neglijabilă. E o insultă adusă democraţiei, o batjocoră adresata românilor din străinătate care susţin economia prin miliardele de euro trimise în ţară”, a spus Miron.

Ea a explicat că prin demisia ministrului de Externe Titus Corlăţean şi înlocuirea acestuia cu Teodor Meleşcanu, modul în care se vor derula alegerile în străinătate nu a fost schimbat.

Steliana Miron a îndemnat sucevenii să voteze Klaus Iohannis dacă doresc să nu se întoarcă în epoca Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

„Pe 16 noiembrie vom merge să alegem preşedintele. Alegerea lui e foarte importantă în contextul social economic actual. Iohannis e garanţia că România va avea viitor. Altfel, nu ne vom întoarce în epoca lui Iliescu sau Năstase”, a spus Miron.

 

loading...