Baisanu: Victor Ponta a copiat discursul si obraznicia lui Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta s-a comportat ca Traian Băsescu în dezbaterea cu Klaus Iohannis de la Realitatea TV.

Băişanu a spus într-o conferinţă de presă că emisiunea de la Realitatea TV a fost una făcută pe picior, iar moderatorul avea întrebări pregătite doar pentru un singur candidat, Victor Ponta şi a structurat emisiunea întreagă doar pe teme ce ţin de activitatea de prim ministru şi de Guvern.

steliana vasilica miron si baisanu

El a arătat că întrebările adresate candidaţilor nu aveau legătură cu activitatea unui preşedinte de ţară.

„Toate întrebările nu aveau nici o legătura strictă cu atribuţiile preşedintelui. Acolo s-a încercat ridicarea mingii la fileu pentru Ponta”, a spus Băişanu.

El a ţinut să remarce şi faptul că una dintre cele care a adresat întrebări candidaţilor a dorit doar să-l pună în dificultate pe candidatul ACL.

Băişanu crede că nu a câştigat nici unul dintre candidaţi această confruntare televizată, dar că electoratul a putut face diferenţa între comportamentele celor doi.

„Am văzut  două temperamente diferite. Victor Ponta a copiat discursul lui Băsescu şi obrăznicia lui. Iohannis e un candidat care nu ştie să fie nici ţaţă şi nici mahalagioaică. Îmi aduc aminte cum Băsescu îl umilea pe Ponta şi îl făcea pisicuţ. Exact la fel a procedat şi Ponta. România nu are nevoie de un astfel de preşedinte”, a spus Băişanu.

El a mai arătat că o secvenţă jenantă a fost atunci când Victor Ponta a folosit tema soţiei, ca într-un film american, dar că probabil că nu a văzut filmul până la capăt pentru că cel care a procedat precum Ponta a pierdut alegerile.

„Păcat că am avut o astfel de scenă şi că Ponta nu a văzut finalul filmului american”, a mai declarat Băişanu.

El a mai remarcat şi că Victor Ponta a făcut public faptul că a comis o ilegalitate şi că a recunoscut că prin intermediul ministrului Muncii a aflat pensia soacrei lui Klaus Iohannis, încălcând astfel dreptul de cofidenţialitate.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de