Baisanu: „Ii spun lui Ponta ca Ionel Lungu nu a trecut la PSD sa ii aduca voturi, ci sa ii ia voturile”


Intră acum și în grupul de

Iohannis ACL Flutur Balan Preda Negura Turcanu Ungureanu Varga (40)

Alexandru Baisanu, liderul PNL Suceava, deputat:

„Una dintre cele mai importante probleme a Romaniei este justitia. Stimati suceveni, in baza votului dat de dvs., noi parlamentarii ACL cerem convocarea de urgenta a celor doua Camere, pentru vineri, la ora 12, pentru urmatatoarele 2 puncte: aprobarea solicitarilor parchetelor pentru inceperea urmaririi sau arestarii pentru senatorii si deputatii in astfel de situatii si  respingerea Legii amnistiei si gratierii. E important sa se faca inainte de alegeri.

Am observat cum Ionel, pastorul Sucevei, s-a lipit de Viorel, pastorul national. Ii spun lui Ponta ca Ionel Lungu nu a trecut la PSD sa ii aduca voturi, ci sa ii ia voturile. Ionel Lungu fuge de chestiuni ce zdrangane, fuge de racoare si de aia a plecat la stanga pentru ca stie ca acolo o anumita lege il poate salva de toate nenorocirile facute. Ma uit in ochii lui si il intreb de ce de opt ani de cand ma chinui sa il duc la scoala cinstei, a ramas repetent an de an.

Anul trecut, ceream o expertiza la reteaua de termoficare. Nu a facut-o. Acum, ne anunta Lungu ca e bine ca instanta a cerut sa se faca o expertiza. De ce Lungu ca executiv nu a facut asta? Pentru ca are tot interesul sa musamalizeze hotiile facute la Termica. Cu nerusinare de neinchipuit le spune oamenilor ca le ia din casa bibelourile si presurile. 12 ani nu a facut nimic pentru Termica si acum le  scoate sucevenilor lucrurile din casa.

Va fac vinovat de prabusirea sistemului de termoficare si va multumesc ca nu sunteti alaturi de Iohannis si ca sunteti alaturi de Viorel care a pus doar taxe noi pe oameni.”

 

Dumitru Pardau, deputat PNL de Suceava:

„Voi fi prezent, maine, in Camera Deputatilor, ca intotdeauna in asemenea situatii, cred ca e de datoria noastra sa rezolvam problemele acum, mai ales cele care pot aduce prejudicii grave de imagine Parlamentului si parlamentarilor. Justitia trebuie sa fie independenta si egala pentru toti.

PSD a asigurat o singura data cvorumul, atunci cand a fost vorba despre ridicarea imunitatii deputatului independent Valerian Vreme. Pentru altii se poate si e bine, dar pentru ai lor nu.”


Intră acum și în grupul de