Ardeleanu: „Nu va lasati ademiniti de vorbe si votati cu omul care poate sa ne conduca printr-o logica a faptelor pe un parcurs democratic, Klaus Iohannis”


Intră acum și în grupul de

ardeleanu, balan, surugiu

Sanda-Maria Ardeleanu, deputat PDL de Suceava:

„Maine, trebuia sa ma intalnesc la 8 ore de curs si seminar, cu studentii. Ponta ne impiedica. Colegii mei de buna credinta sunt revoltati de aceasta situatie fara precedent. Cum sa interpretam avalansa de pomeni cu care Ponta vrea sa ii amageasca pe profesori si pe elevi. Acum au venit bursele, s-au marit veniturile unor oameni care au trait la limita subzistentei. Pe 14 noiembrie, vom primi toate pomenile electorale. Nu va spun ce haos e in Universitati.

Victor Viorel Ponta vrea sa ne arate ca e micul dictator care vrea sa faca din tineretul din Romania ce a facut din diaspora si anume sa ii determine sa nu mearga la vot. Nu va lasati imbunati de pomeni si de sacose si niste bani care circula acum din usa in usa. Nu va lasati ademiniti de vorbe si votati cu omul care poate sa ne conduca printr-o logica a faptelor pe un parcurs  democratic, Klaus Iohannis.”


Intră acum și în grupul de