Flutur: Guvernul vrea ca soseaua de centura a Sucevei sa fie finalizata in 20 de ani


Intră acum și în grupul de

Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că în proiectul de buget pentru anul 2015 suma alocată pentru şoseaua de centură reprezintă doar cinci la sută din necesar.

„În ritmul acesta, se va termina în 20 de ani”, a spus Flutur.

El a declarat că va susţine, în plen, argumentat, alocarea întregii sume necesare pentru ca şoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în cursul anului viitor.

Flutur Balan Harsovschi PNL sigla (1)

Flutur consideră că nu se poate debloca circulaţia din municipiul Suceava dacă nu se deschide şoseaua de centură.

Totodată, el a menţionat că pentru o investiţie finalizată în proporţie de 90 la sută este periculos să nu se aloce fonduri pentru darea în exploatare întrucât, în caz contrar, se degradează lucrările deja făcute.

Liderul liberal sucevean a menţionat că alături de colegii săi parlamentari din partid a depus 64 de amendamente la Legea bugetului între care şi asigurarea finanţării modernizării drumului european E85 de la Roman la Siret, studiu de fezabilitate pentru autostrada Nord-Sud, Siret-Suceava-Bucureştu, finanţarea îndiguirilor în zonele cu risc la inundaţii pe râurile Moldova, Suceava şi Bistriţa şi afluenţii lor, dar şi pentru cadastru gratuit sau finalizarea unor lucrări la infrastructura şcolară.


Intră acum și în grupul de