Steliana Miron isi doneaza jumatate din indemnizatia de senator pentru reconstructia cladirii Seminarului Teologic din Suceava, ce a ars intr-un incendiu, joi dimineata


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava, Vasilica Steliana Miron, a anunţat pe pagina sa oficială de Facebook că va demara o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta la refacerea clădirii Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei”, situat în apropierea Mănăstirii „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, care a ars în incendiul violent izbucnit joi dimineaţă.

„Am aflat despre incendiul violent izbucnit în clădirea Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor chiar în această dimineaţă. Îmi exprim regretul pentru acest accident nefericit și fac un apel public la comunitatea suceveana să sprijine financiar refacerea cât mai rapidă a acestei instituții de prestigiu”, a scris parlamentarul liberal pe reţeaua de socializare, la câteva ore de la producerea incendiului.

incendiu seminar teologic (20)

Steliana Miron a mai anunţat că îşi va dona jumătate din indemnizaţia de senator pe luna ianuarie pentru reconstrucţia clădirii. „Pentru că puterea exemplului funcţionează, voi dona şi eu jumătate din indemnizația de senator pe luna ianuarie pentru reconstrucție”, a scris parlamentarul liberal sucevean pe Facebook.

Totodată, senatorul PNL a mai precizat că va adresa o cerere către Guvernul României pentru a ajuta financiar, din Fondul de Rezervă la reconstrucția clădirii Seminarului Teologic.

Vezi şi:

Incendiu la Seminarul teologic din curtea Manastirii Sf. Ioan cel Nou din Suceava (FOTO)

Incendiu devastator la Seminarul Teologic din curtea Manastirii „Sf. Ioan cel Nou” Suceava (GALERIE FOTO)

Vezi ce a lasat in urma incendiul catastrofal de la Seminarul Teologic din Suceava


Intră acum și în grupul de