Brindusel Nichitean mai are un singur vis: sa ajunga vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava din partea PSD


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul judeţean Brînduşen Nichitean, trecut la PSD de la PNL în perioada în care era în vigoare OUG 55/2014 ce a permis timp de 45 de zile aleşilor locali să-şi schimbe partidul, a recunoscut că doreşte să ajungă vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Nichitean a spus în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că a părăsit PNL pentru că nu se putea afişa alături de oameni care nu se ţin de cuvânt şi nu au onoare.

„Băişanu (n.r.Alexandru, preşedintele PNL Suceava) a dus la hotărârea mea de a pleca din PNL”, a spus Nichitean.

nichitean

El a recunoscut că înainte de alegerile locale din 2012 i s-a promis din partea lui Alexandru Băişanu poziţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Ulterior, după ce USL a câştigat alegerile locale, funcţia de vicepreşedinte al CJ Suceava a fost preluată de Băişanu, iar după ce acesta a fost ales deputat, de un alt consilier judeţean PNL, Ilie Niţă.

„Am văzut că o scaldă şi am spus că nu mai are rost”, a spus Nichitean care a menţionat că nu regretă că s-a înscris în PSD chiar dacă îşi va pierde mandatul de consilier judeţean, după ce OUG 55/ 2014 a fost declarată neconstituţională.

„Am găsit oameni de caracter în PSD mai mulţi decât în PNL. Poate reuşim să creăm o altfel de imagine pentru PSD”, a spus Nichitean care a subliniat că scopul său în politică este să ajute oamenii şi să fie alături de ei.

El a mai declarat că doreşte ca alături de Cătălin Nechifor şi PSD să câştige alegerile locale din 2016, iar Nechifor să fie reales preşedinte al CJ Suceava în timp ce el aspiră la o funcţie de vicepreşedinte al CJ Suceava.

„Vreau funcţie de conducere în judeţ să se vadă că se poate face ceva, să dovedim că putem face”, a conchis Brînduşel Nichitean.


Intră acum și în grupul de