Baisanu va depune o initiativa legislativa prin care punctul de salarizare din sectorul bugetar sa fie corelat cu cresterea salariului minim


Intră acum și în grupul de

Angajaţi din sistemul bugetar cu calificare mai mare şi vechime mai mare, primesc mai puţini bani decât cei care au vechime mai mică şi calificare mai mică, a declarat, joi, liderul PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, arătând că nu s-a modificat punctul de salarizare pentru ca toţi salariaţii să se poată angaja de la aceeaşi bază.

Într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Suceava a spus că salariul minim în anul 2009, era de 796 de lei, iar în prezent este de 1050 de lei, iar un salariat angajat în urmă cu mai mulţi ani primeşte mai puţini bani decât unul care este angajat acum.
alexandru baisanu

Potrivit lui Băişanu, în prezent, 60 la sută din angajaţii din administraţia publică locală au salariul minim pe economie, iar din iulie, când salariul minim pe economie va ajunge la 1.100 de lei, se va ajunge ca 80 la sută să aibă salariul minim pe economie.

Liderul liberalilor suceveni a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă prin care punctul de salarizare din sectorul bugetar să fie corelat cu creşterea salariului minim.


Intră acum și în grupul de