George Soldan a reprezentat Suceava la Adunarea Generala a PES Activists Romania

Președintele-coordonator județean al PES Activists Suceava, George Şoldan, a participat la finalul săptămânii trecute la Adunarea Generală a PES Activists România, în cadrul căreia au fost lansate propunerile organizației pentru statutul PSD, soluțiile europene la reformele instituționale ce urmează a avea loc și care a desemnat noua conducere națională a organizației.

george soldan si victor negrescu „Acest eveniment a reconfirmat faptul că PES Activists România este cea mai puternică mișcare politică europeană din România și că am reușit să devenim cea mai importantă structură de acest tip din întreaga rețea de peste 80.000 de activiști PES din toată Europa. Organizația PES Activists Suceava numără în prezent peste 100 de membri și simpatizanți ceea ce demonstrează din nou faptul că la nivelul organizației județene a PSD există foarte multe persoane interesate de temele, dezbaterile și proiectele europene”, a precizat reprezentantul județului Suceava la Adunarea Generală, într-un comunicat de presă.

El a precizat că în cadrul evenimentului, a fost ales președintele-coordonator național al PES Activists România, în persoana europarlamentarului PSD Victor Negrescu. Liderul organizației a adresat mulțumiri celor peste 7000 de membri ai PES Activists România, precum și conducerii Partidului Social Democrat, reafirmându-și totodată angajamentul de a duce la îndeplinire toate obiectivele PES Activists România.

  „Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, pentru încredere și pentru prilejul pe care mi l-au acordat de a coordona în continuare activitatea PES Activists România.  Avem multe de făcut, atât pentru modernizarea și întărirea social-democrației românești, cât și pentru promovarea politicilor europene în țară. Am înaintat deja propunerile PES Activists România pentru o stângă europeană, am subliniat unde activitatea social-democrației românești poate să devină mai eficientă și am propus soluții europene pe teme cheie precum cea legată de finanțarea partidelor. Trebuie să mergem înainte și să îndeplinim toate aceste deziderate. Am încredere că vom reuși curând această consolidare în interiorul PSD și doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii partidului pentru că susține acest demers al nostru de recunoaștere mai largă în statutul PSD”, a afirmat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele PES Activists România.

loading...