O copila a incercat sa se omoare inghitind medicamente pentru a scapa de chinurile la care o supunea un barbat care o avea in ingrijire


Intră acum și în grupul de

Față de un bărbat care avea în îngrijire, ocrotire şi educare o tânără, minoră, procurorii suceveni au pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol în formă agravată şi agresiune sexuală.

violenta

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, prim procuror adjunct, Ciprian Mihai Morișcă, a informat că față de inculpatul Cerlincă Gheorghe s-a dispus punerea în mișcare a urmăririi penale după ce în luna august și octombrie 2014 bărbatul a exercitat acte de violență față de minoră.

Astfel, din documentele procurorilor suceveni reiese faptul că anul trecut, în august, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul a profitat de faptul că se afla singur cu minora pe care o avea în îngrijire, ocrotire şi educare.

Folosind acte de violenţă fizică cu scopul de a-i înfrânge rezistenţa fizică, inculpatul a atins-o pe tânără în zonele intime, aceasta asigurându-şi în cele din urmă scăparea prin fugă după ce l-a zgâriat pe inculpat în zona gâtului.

După aceea, în luna octombrie, profitând de aceleaşi împrejurări, inculpatul a exercitat din nou acte de violenţă fizică asupra copilei.

De această dată, arată procurorii, inculpatul dorea să o constrângă pe tânără să întreţină cu el raporturi sexuale. Și în acest caz victima a reuşit în cele din urmă să fugă, ca urmare a distragerii atenţiei inculpatului de apariţia unui vecin în grădina din apropierea locuinţei sale.

Ulterior, pe fondul constrângerii psihice exercitate de inculpat asupra sa, minora a avut o tentativă de suicid, prin ingerarea mai multor substanţe medicamentoase.

Bărbatul a fost reținut în cursul zilei de joi, 12 februarie, de organele de urmărire penală pentru o perioadă de 24 de ore, fiindu-i aduse la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile formulate împotriva sa. În cursul zilei de vineri, 13 februarie, bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Judecătoria Suceava a admis cererea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a bărbatului care şi-a agresat fiica vitregă.


Intră acum și în grupul de