Acasă Politica Baisanu admite ca a facut sedinte de partid in sediul Consiliului Judetean...

Baisanu admite ca a facut sedinte de partid in sediul Consiliului Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul organizaţiei judeţene a fostului PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a vorbit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, de o întâlnire de partid în sediul Consiliului Judeţean Suceava, în biroul vicepreşedintelui CJ Suceava, Ilie Niţă,  în care s-au stabilit membrii fostului PNL care urmau să facă parte din Comitetul executiv municipal al PNL Suceava.

baisanu si nita la pnl (8)



El a arătat că înainte să plece, la începutul lunii februarie, la Viena la un concurs de echitaţie, a avut o întâlnire cu câţiva lideri din organizaţia judeţeană PNL şi cu preşedintele organizaţiei municipale PNL Suceava, Marius Zmău, în care s-au stabilit cei zece membri liberali care să facă parte din Comitetul executiv municipal Suceava.

Băişanu a spus că aceste propuneri se fac, potrivit statutului, de liderul organizaţiei judeţene şi că sunt apoi supuse votului BPJ.

El a declarat că atunci când era la Viena, fără să se ţină cont de ceea ce s-a discutat în biroul lui Ilie Niţă din CJ Suceava, au fost înlocuite trei persoane de pe lista respectivă şi consideră că ceea ce a făcut Marius Zmău este nestatutar, iar consecinţa este că este nestatutară înfiinţarea Comitetului Executiv Municipal PNL Suceava.

Întrebat dacă este normal ca un partid, care are destule spaţii, să organizeze o întâlnire politică într-o clădire a administraţiei publice judeţene, Băişanu a răspuns că astfel de întâlniri fac toate partidele.

El a adăugat că iniţial întâlnirea a fost la el în biroul parlamentar din Palatul Administrativ şi că şedinţa s-a mutat apoi în biroul lui Ilie Niţă.

Mai mult, Băişanu a spus că această întâlnire s-a organizat la ora 21 şi că nu era în timpul programului, dar a evitat să spună de ce contribuabilul sucevean trebuie să achite bani pentru folosirea acelui birou pentru interesul particular al unui partid politic.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version